Kristianstads Tennisklubb – tennis och padel för livet

Välkommen till vår hemsida !

Kristianstads Tennisklubb är en anrik klubb med egen tennishall med 4 inomhusbanor och en ny utomhusanläggning med 3 hardcourtbanor mitt i centrala Kristianstad.

Vi har också 2 nya padelbanor utomhus och nu planerar vi framåt och bygger en ny padelhall i direkt anslutning till tennishallen.

Här finns kansli, shop och trevlig personal som gärna är behjälplig om du har frågor kring verksamheten.

Här kan du läsa om vad som är på gång och anmäla dig till olika aktiviteter.

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du också bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Vårt telefonnummer är: 0735013433

Summercamp 2021
2021-06-11 11:57

Sommarträning
2021-06-11 11:56

2021-04-12 11:05

Årsmöte 17 april 10:00
2021-03-27 14:30

Välkommen till årsmöte med Kristianstads Tennisklubb den 17 april, kl1000.

Med tanke på rådande restriktioner kommer mötet denna gång att ske digitalt via mötesverktyget Zoom. För att delta, behöver du därför innan mötet ha laddat hem denna applikation till din dator eller smartphone.

Du behöver också anmäla dig i förväg, med namn, e-postadress och telefonnummer. Det är för att vi ska kunna skicka den digitala inbjudan och även kunna kontakta dig per telefon om det blir problem.

Senaste dag för anmälan till årsmötet är den 10 april.

Välkommen med din anmälan!

Utökade restriktioner
2021-01-08 10:46

Till alla medlemmar

Vi utökar restriktionerna ytterligare för att fortsätta hålla vår anläggning och verksamhet säker.

Skärpningen gäller tills vidare och kan komma att ändras vid behov.

Maxantal personer i Tennishall: 4 personer plus tränare

Maxantal personer i Padelhall :  4 personer

Allmänt:

·       Tvätta händerna /använd handsprit innan och efter avslutat pass.

Det finns handsprit i entrén och ute i tennishallarna och padelhall.

·       Undvik att samlas i entréerna eller uppe i kafeteriadelen.

·       Är det folk i entréerna, vänta gärna utanför.

·       Kom i anslutning till din bokade träningstid och åk hem efter avslutat pass.

·       Det finns sittbänkar på båda sidor av planen, använd dessa .

·       Byt om och duscha hemma, omklädningsrummen är stängda.

·       Håll avstånd till varandra.

Ytterligare rekommendationer, specifikt för träningsgrupperna:

·       Varannan grupp startar sin träning på höger, respektive vänster sida om banorna.

Var uppmärksam på vilken sida som är ledig eller där dina gruppmedlemmar håller till.

·       Undvik trängsel då träningen avslutas.

·       De som haft träning på bana C (Aldehallen) behöver vänta någon minut under tiden bana B lämnar anläggningen.

Vi håller fortsatt vår uteanläggning för padel öppen – spel för halva priset. Utnyttja gärna denna – i mån av väderlek!

Tillsammans hjälps vi åt att hålla Kristianstads Tennisklubb till en säker plats även i dessa tider!

Varma hälsningar

Kristianstads Tennisklubb

Skärpta restriktioner på Kristianstads Tennisklubb
2020-10-30 09:32

Till alla medlemmar

Vi anpassar verksamheten efter skärpta förhållningsregler angående Covid-19 som kom i veckan från Region Skåne.

Skärpningen gäller tills vidare och kan komma att ändras vid behov.

För dig som medlem och utövare i Kristianstads Tennisklubb gäller följande:

• Byt om och duscha hemma.
  • Håll avstånd till varandra.
  • Tvätta händerna / använd handsprit innan och efter avslutat pass.
  • Kom i anslutning till din bokade träningstid och åk hem efter avslutat pass.
  • Undvik att samlas i entrén eller i kafeterian.

Vi har ställt ut handsprit även i hallarna och flyttat sittbänkarna till båda sidor av planerna.

Vi håller vår uteanläggning fortsatt öppen – spel för halva priset. Utnyttja gärna denna - i mån av väderlek!

Tillsammans hjälps vi åt att hålla Kristianstads tennisklubb till en säker plats även i dessa tider!

Varma hälsningar

Kristianstads Tennisklubb