Välkommen!

Välkommen till Kristianstad Tennisklubb!

Utebanorna för både Padel och Tennis är öppna!

Här kan du läsa om vår verksamhet och våra olika aktiviteter du kan anmäla dig till:

Anmälan till Mini-tennis söndagar: Klicka här!

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Klubben har fått nytt nummer: 0725210574

Hjälp oss att bli bättre!
2019-04-16 15:46

Bästa medlem!

Vi som är engagerade inom KTK som personal och styrelse vill kunna erbjuda alla inom föreningen en bra totalupplevelse före, under, och efter spel. Vi skulle därför uppskatta din återkoppling genom bif. Länk som leder till 8 korta frågor. Sammanställning av denna undersökning sker m.h.a extern person. Tack på förhand till att du vill lägga 5 min för att förbättra oss som tennis- och padelklubb.

Påsklovsaktiviteter på klubben!
2019-04-16 15:25

Idag har 4 tappra tjejer utmanat både varandra och MR G på banan,

Tjejerna kämpade stenhårt i 5 timmar, de övade både på teknik och taktik och hade roligt tillsammans!

Välkomna till utomhusspel i Padel och Tennis på Kristianstads Tennisklubb!
2019-04-12 11:42

Nu öppnar vi upp portarna för både tennis (Hardcourt) och padel utomhus

Boka enkelt via Swish eller bankkort utan konto på www.bokatennis.nu/kristianstadstk (tänk på att ange email för att erhålla dörrkod).

Skapa ett konto för att lättare boka flera bokningar samt bli medlem för att spela till ett lägre pris.

Vid regn återbetalas bokningen.

Kvällstid aktiverar ni enkelt banornas ljus i närheten av din bana, vid aktivering av ljus är de tända i 65 minuter.

Vill ni spela tennis inomhus krävs en spelnyckel för att tända banan. Spelnyckel köper ni smidigt via kansliet eller ring Lukas på 0735013433.

Du vet väl om att Lukas har gått grundläggande tränarutbildning i padel och tar gärna emot bokningar för en kostnad av 400: - då ingår bollar samt banhyra!

Priser sommaren 2019:

Tennis: 100:-/h för medlem, 150:- icke medlem.

Padel: 200:-/h för medlem, 250: - icke medlem.

Medlem senior: 400: - Medlem junior: 200: - per kalenderår.

Varmt välkomna till Kristianstads Tennisklubb sommaren 2019!

Blekinge Health Arena
2019-04-08 18:25

Söndagen den 10 mars var det heldag på Blekinge Health Arena i regi av Skåneidrotten.

Inbjudna var Kristianstads Tennisklubb, Åhus TK och Hässleholms TK, som därmed fick representera tennisen i Nordöstra Skåne.

Såväl ungdomar och vuxna, ledare och delar av styrelser var på plats i Karlskrona och tog del av ett späckat program på en fantastisk anläggning.

Aktiva och ledare fick testa på fysisk träning på hög nivå, av bl a Miro Zalar (f d elitidrottare i stavhopp) och kostrådgivning.

Det blev en hel del fystester, men även nyttiga erfarenheter att ta med sig hem till träningen.

Styrelserna hade ett eget program som Charlotte Karlsson på Skåneidrotten höll i.

Det blev mycket gruppövningar här också, allt från ”brainbreaks” till olika samarbetsövningar.

En av slutsatserna för dagen var att det finns en önskan, men även behov av, att öka samarbetet mellan våra klubbar.

Tillsammans är vi starkare och har därmed bättre förutsättningar att utveckla tennisen i denna delen av Skåne.

Två konkreta projekt sjösattes, med varsin arbetsgrupp:

Ø  En gemensam Tennisens Dag är tänkt att hållas i mitten av augusti, innan skolstart.

Sammankallande blir Patrik Idman från Kristianstad, även Fredrik Rönnberg från Åhus TK och Ulf Carlström från Hässleholm TK ingår i gruppen.

Ø  En ledarutbildning för ungdomar ska startas – med inspiration från Skåneidrottens ”mitt första ledaruppdrag” .

Sammankallande blir Malin Johansson från Kristianstad, här ingår även Anders Ellemyr från Hässleholm TK och Johanna Mahoney från Åhus TK.

Söndagen i Karlskrona den 10 mars var kanske starten på ett stärkt långsiktigt samarbete som ger förutsättningar för tennisen att utvecklas i Nordöstra Skåne.

/Jonas A, ordf

Påsklov
2019-04-02 12:45

Ordinarie träning är inställd vecka 16 (15-21 april)

Extraträning anordnas tisdag (16 april) samt torsdag (18 april) för totalt 100:-

Anmäl er till kansli@kristianstadstennisklubb.se eller till Lukas 0735013433.

Passa på att träna gratis tisdag och torsdag 10:00-12:00 då är Kent på plats och tänder banor samt lånar ut bollar!

Vi önskar alla medlemmar en riktigt glad påsk!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..