Kristianstads Tennisklubb – tennis och padel för livet

Välkommen till vår hemsida !

Kristianstads Tennisklubb är en anrik klubb med egen tennishall med 4 inomhusbanor och en ny utomhusanläggning med 3 hardcourtbanor mitt i centrala Kristianstad.

Vi har också 2 nya padelbanor utomhus och nu planerar vi framåt och bygger en ny padelhall i direkt anslutning till tennishallen.

Här finns kansli, shop och trevlig personal som gärna är behjälplig om du har frågor kring verksamheten.

Här kan du läsa om vad som är på gång och anmäla dig till olika aktiviteter.

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du också bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Vårt telefonnummer är: 0725210574

Sparbanken Skåne Open
2019-10-08 21:08
Jonas segrare HS Motion & My finalist FS14

I helgen avgjordes Sparbanken Open med över 120 starter. Det stora deltagarantalet gjorde att vi under lördagen fick använda banor även i Hässleholm.

Flera fina insatser stod klubbens medlemmar för.

Jonas Alftén vann HS motion. Grattis!

Adam Ernberg kom tvåa i HS efter en hård fajt i finalen.

My Johansson kom tvåa i FS 14.

För Ebba Östensson och Ellinor Lundström var det en av de första tävlingarna i den kommande tenniskarriären. Där Ebba förlorade i supertiebreak med 5-10. Bra jobbat tjejer! Ska verkligen bli roligt att följa er framöver.

Även flera duktiga ungdomliga seniorer deltog och kämpade väl i en betydligt yngre åldersklass än vad som förväntades.

Stort tack till alla som hjälpt till och gjorde så att vi kunde genomföra tävlingen på ett strålande vis.

Mitt första ledaruppdrag
2019-09-30 15:56
I lördags så hade vi utbildning för ungdomar i "mitt första ledaruppdrag". Detta gjordes tillsammans med Åhus TK, Hässleholms TK och Wä TK med stöttning och hjälp från Skåneidrotten. Detta var första träffen och fortsättning är tänkt att ske innan nyår.
Sparbanken Skåne Open 2019
2019-09-24 10:42

Nu är det dags för Sparbanken Skåne Open 2019 i Kristianstad. Hela 130 deltagare kommer att spela under tävlingsdagarna 3-6 oktober. Fantastiskt roligt att så många deltagare vill tävla i Kristianstad.

Det stora deltagarantalet gör att vi även spelar i Hässleholm under lördagen. 140 matcher ska spelas och det kommer bli en intensiv helg på Kristianstads Tennisklubb. Kom gärna ner och heja eller varför inte ta en kopp kaffe i kafeterian.

Vi ser fram emot trevliga tennisdagar och tackar vår samarbetspartner och sponsor Sparbanken Skåne.

2019-09-12 13:45

2019-09-12 13:43

Mitt första ledaruppdrag
2019-09-12 13:33

Lördagen den 28:e september erbjuder Skåneidrotten i samarbete med Kristianstad, Åhus, Hässleholm och Vä kursen "Mitt första ledaruppdrag" för ungdomar mellan 12-15 år. Mellan 9-16 så är vi hos oss och får föreläsning, övningar etc. Dagen kommer att avslutas med tennis, såklart. De som är anmälda från vår klubb är Majken, Lisen, Matilda och My.

Skåneidrotten står för utbildningen och klubbarna kommer att bjuda på lunch och fika
C-4 Outdorr Open 2019
2019-09-11 14:08

C-4 Open Outdoor spelades på Kristianstad Tennisklubbs fina anläggning under 29/8-1/9. Det blev en lyckad tävling och det lockade många nya deltagare från hela Sverige. Bra tennisväder och bra arrangemang gav mersmak och förhoppningsvis kan det blir fler utomhustävlingar framöver.

Klubbens My Johansson var den som lyckades bäst av klubbens deltagare och här nedan kan ni läsa fint reportage om My och helgens tävling.

Vi gratulerar My till fint genomförd tävling och önskar fortsatt lycka till.