Välkommen!

Välkommen till Kristianstad Tennisklubb!

Här kan du läsa om vår verksamhet och våra olika aktiviteter du kan anmäla dig till:

Vill du börja i Kristianstad Tennisklubbs träningsverksamhet? Klicka här!

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Klubben har fått nytt nummer: 0725210574

Vårträning 2019
2019-01-07 10:29

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!
2018-12-21 19:34

Vi ber att på detta sätt tacka för året som gått och önska er alla väl mött till ett nytt och förhoppningsvis spännande spelår.

Ett nyårslöfte från vår sida är att vi kommer att göra vårt yttersta för att ni som medlemmar och sponsorer skall känna er välkomna och omhändertagna även 2019. Själva ser vi framför allt framemot nästa års utomhusspelande. Tänk vilka möjligheter som snart stundar (med ett fungerade bokningssystem) för tennis och padel en skön sommardag/-kväll. Härligt!
Avslutningsvis vill vi informera om en organisatorisk förändring inom vårt kansli. Fr.o.m. denna vecka är vår chefstränare Lukas formellt utsedd till teamledare för våra duktiga medarbetare Mr G ( tränare) och Kent (vaktmästare).
God Jul och välkommen tillbaka till våra fina banor 2019!

Styrelse, personal och kommittémedlemmar

Next Generation utbildningsläger
2018-11-27 11:57
My Johansson var representant från Kristianstads Tennisklubb när Tennis Syd hade sammandrag i Växjö i helgen. My var nöjd med sin insats där fokus låg på matchspel!
Parkeringstillstånd
2018-10-05 16:28

From måndagen den 15 oktober krävs parkeringstillstånd på Kristianstads TK.

Hämta ut ett tillstånd kostnadsfritt på kansliet.
Utomhusanläggning
2018-09-11 10:04

Kristianstads Tennisklubb ber om ursäkt för inpasseringen till utomhusbanorna ej har fungerat som förväntat.

Vi jobbar på en lösning och hoppas inom kort kunna presentera ett fungerande inpasseringssytem.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..