Kristianstads Tennisklubb – tennis och padel för livet

Välkommen till vår hemsida !

Kristianstads Tennisklubb är en anrik klubb med egen tennishall med 4 inomhusbanor och en ny utomhusanläggning med 3 hardcourtbanor mitt i centrala Kristianstad.

Vi har också 2 nya padelbanor utomhus och nu planerar vi framåt och bygger en ny padelhall i direkt anslutning till tennishallen.

Här finns kansli, shop och trevlig personal som gärna är behjälplig om du har frågor kring verksamheten.

Här kan du läsa om vad som är på gång och anmäla dig till olika aktiviteter.

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du också bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Vårt telefonnummer är: 0725210574

Skärpta restriktioner på Kristianstads Tennisklubb
2020-10-30 09:32

Till alla medlemmar

Vi anpassar verksamheten efter skärpta förhållningsregler angående Covid-19 som kom i veckan från Region Skåne.

Skärpningen gäller tills vidare och kan komma att ändras vid behov.

För dig som medlem och utövare i Kristianstads Tennisklubb gäller följande:

• Byt om och duscha hemma.
  • Håll avstånd till varandra.
  • Tvätta händerna / använd handsprit innan och efter avslutat pass.
  • Kom i anslutning till din bokade träningstid och åk hem efter avslutat pass.
  • Undvik att samlas i entrén eller i kafeterian.

Vi har ställt ut handsprit även i hallarna och flyttat sittbänkarna till båda sidor av planerna.

Vi håller vår uteanläggning fortsatt öppen – spel för halva priset. Utnyttja gärna denna - i mån av väderlek!

Tillsammans hjälps vi åt att hålla Kristianstads tennisklubb till en säker plats även i dessa tider!

Varma hälsningar

Kristianstads Tennisklubb

2020-09-30 13:33

2020-08-05 09:07

Summer Camp 2020
2020-07-05 19:22
49 tappra deltagare började helgens läger på Kristianstads Tennisklubb under lördagen för att sedan avsluta dagen med middag på Hälleviks Havsbad. Söndagen gav en del ljusglimtar både på tennisbanan och mellan molnen. Vi tackar för ett härligt läger och ett stort tack till Hälleviks Havsbad för ett superbra arrangemang.
Padelhall Inomhus
2020-06-18 17:41