Kristianstads Tennisklubb – tennis och padel för livet

Välkommen till vår hemsida !

Kristianstads Tennisklubb är en anrik klubb med egen tennishall med 4 inomhusbanor och en ny utomhusanläggning med 3 hardcourtbanor mitt i centrala Kristianstad.

Vi har också 2 nya padelbanor utomhus och nu planerar vi framåt och bygger en ny padelhall i direkt anslutning till tennishallen.

Här finns kansli, shop och trevlig personal som gärna är behjälplig om du har frågor kring verksamheten.

Här kan du läsa om vad som är på gång och anmäla dig till olika aktiviteter.

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du också bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Vårt telefonnummer är: 0725210574

After Work 29/11 Inställt
2019-11-22 07:58
After Work 29/11 är Inställt.

Winter Camp 2019
2019-11-22 07:57

NG Utbildningsläger
2019-11-13 10:00

Den 9-10 november genomförde SvTF Syd ett regionalt NG Utbildningsläger för flickor födda 2005. Lägret genomfördes på Södra Climate Arenas fina inomhushall i Växjö.

Syftet med lägret var att under två dagar träna poängspel i singel och dubbel med tillhörande teori.

My Johansson representerade Kristianstads Tennisklubb och var nöjd med sin insats

Sparbanken Skåne Open
2019-10-08 21:08
Jonas segrare HS Motion & My finalist FS14

I helgen avgjordes Sparbanken Open med över 120 starter. Det stora deltagarantalet gjorde att vi under lördagen fick använda banor även i Hässleholm.

Flera fina insatser stod klubbens medlemmar för.

Jonas Alftén vann HS motion. Grattis!

Adam Ernberg kom tvåa i HS efter en hård fajt i finalen.

My Johansson kom tvåa i FS 14.

För Ebba Östensson och Ellinor Lundström var det en av de första tävlingarna i den kommande tenniskarriären. Där Ebba förlorade i supertiebreak med 5-10. Bra jobbat tjejer! Ska verkligen bli roligt att följa er framöver.

Även flera duktiga ungdomliga seniorer deltog och kämpade väl i en betydligt yngre åldersklass än vad som förväntades.

Stort tack till alla som hjälpt till och gjorde så att vi kunde genomföra tävlingen på ett strålande vis.

Mitt första ledaruppdrag
2019-09-30 15:56
I lördags så hade vi utbildning för ungdomar i "mitt första ledaruppdrag". Detta gjordes tillsammans med Åhus TK, Hässleholms TK och Wä TK med stöttning och hjälp från Skåneidrotten. Detta var första träffen och fortsättning är tänkt att ske innan nyår.
Sparbanken Skåne Open 2019
2019-09-24 10:42

Nu är det dags för Sparbanken Skåne Open 2019 i Kristianstad. Hela 130 deltagare kommer att spela under tävlingsdagarna 3-6 oktober. Fantastiskt roligt att så många deltagare vill tävla i Kristianstad.

Det stora deltagarantalet gör att vi även spelar i Hässleholm under lördagen. 140 matcher ska spelas och det kommer bli en intensiv helg på Kristianstads Tennisklubb. Kom gärna ner och heja eller varför inte ta en kopp kaffe i kafeterian.

Vi ser fram emot trevliga tennisdagar och tackar vår samarbetspartner och sponsor Sparbanken Skåne.

2019-09-12 13:45