Kristianstads Tennisklubb – tennis och padel för livet

Utebanorna för både Padel och Tennis är öppna!

Här kan du läsa om vår verksamhet och våra olika aktiviteter du kan anmäla dig till:

Vill du boka bana ute eller inne klicka här!

Vill du bli medlem i Kristianstads Tennisklubb? Klicka här!

Klubben har fått nytt nummer: 0725210574

2019-09-12 13:45

2019-09-12 13:43

Mitt första ledaruppdrag
2019-09-12 13:33

Lördagen den 28:e september erbjuder Skåneidrotten i samarbete med Kristianstad, Åhus, Hässleholm och Vä kursen "Mitt första ledaruppdrag" för ungdomar mellan 12-15 år. Mellan 9-16 så är vi hos oss och får föreläsning, övningar etc. Dagen kommer att avslutas med tennis, såklart. De som är anmälda från vår klubb är Majken, Lisen, Matilda och My.

Skåneidrotten står för utbildningen och klubbarna kommer att bjuda på lunch och fika
Sparringserien 2019-2020
2019-09-12 07:34

​ Sparringserien 2019 - 2020

Varmt välkomna till alla som vill spela match i Kristianstads tennisklubb, inomhussäsongen 2019-2020, Sparringserien. Målsättningen är att alla får spela minst 7-10 matcher under hela serien och medverka i ett slutspel. OBS! Vi hoppas även att många kvinnor anmäler sig till serien och nappar på möjligheten att spela matchspel.

Spelform:

• Alla lottas in i olika grupper, där spelarna möter alla i sin grupp.
• Alla matcher spelas i bäst av 3 set (som en vanlig match), men att alla set börjar varje vid ställningen 2-2.

Speltider och rapportering av resultat:

• Hela sparringsserien pågår under perioden oktober- april. I mitten av april sammanställs matcherna.
• Målsättningen är att ni spelar minst 1-2 matcher/per månad. Vi rekommenderar att ni spelar på helger, då det finns mycket lediga tider, samt kostar 100kr/timmen.
• Efter att ni erlagt spelavgiften, får ni 800 kr insatt på ert spelkonto. Vid matchspel kontaktar ni er motståndare och bokar en speltid. Lottning, kontaktuppgifter anslås i tennishallen och på hemsidan.
• Den spelare som står först vid matchspelet, betalar speltiden.
• Vinnaren i matcherna skriver in resultatet på klubbens anslagstavla direkt efter matchen.

Avslutning på Sparringserien:

Tillsammans med vår samarbetspartner och sponsor, kommer vi ha en slutspelsdag och därefter trevligheter med tilltugg, trubadur och prisutdelning. Boka redan nu, lördagen den 25 april 2020.

Anmälan och avgift:

• Anmälan görs på tennisklubbens hemsida: www.kristianstadstennisklubb.se
• Avgiften är 700 kr och faktureras på er hemadress.
• Anmälan senast den siste september.
• Alla startande erhåller även ett bollrör. Uthämtas i kansliet.

​          Lycka till och ha skoj på banan!

Håkan Mattisson​         Patrik Idman​       Kecke Magnusson

076-8660220​         073-4307056                      070-3076982

Anmälan klicka här

C-4 Outdorr Open 2019
2019-09-11 14:08

C-4 Open Outdoor spelades på Kristianstad Tennisklubbs fina anläggning under 29/8-1/9. Det blev en lyckad tävling och det lockade många nya deltagare från hela Sverige. Bra tennisväder och bra arrangemang gav mersmak och förhoppningsvis kan det blir fler utomhustävlingar framöver.

Klubbens My Johansson var den som lyckades bäst av klubbens deltagare och här nedan kan ni läsa fint reportage om My och helgens tävling.

Vi gratulerar My till fint genomförd tävling och önskar fortsatt lycka till.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..