Välkommen till Tennis- och padelshopen i Kristianstad!

Hos oss hittar du ett stort urval av tennis- och padelutrustning och olika tillbehör du kan tänkas behöva till ditt spel !

Vi har allt från strumpor och skor till sköna träningskläder och funktionskläder du kan använda i många sporter. Vi säljer både tennis- och padelbollar och har Head och Tretorn i vårt sortiment.

På damsidan finns det svenska kvalitetsmärket Moja och Adidas och på herrsidan finns både Head Adidas och Asics representerade.

Vi har ofta extra erbjudanden och rabatter för klubbens medlemmar och vänner.

Hos oss kan du naturligtvis provspela ett racket före köp och det kostar 50 kr/ timme. Denna kostnad drar vi sedan av om du köper din racket hos oss. vill du att vi ska ta hem något speciellt så försöker vi i möjligaste mån göra detta.

Har du några frågor eller önskemål får du gärna skicka ett mail till:

lena.ernberg@fredensborg.com

Vi tar både Swish och kort som betalningsmedel. Vårt Swishnummer är 123 562 39 47

Vi hoppas du ska hitta något i vår shop som passa dig och önskar dig härliga träningsstunder på tennis- eller padelbanan!

Ett stort tack till dig som väljer att handla i shopen – det gör att vi kan fortsätta ha ett bra och välsorterat utbud.

Varmt välkommen!