Tävling

Creative Army Open

Creative Army Open genomförs i 2-5 Februari 2017. Anmälan kan göras via SVTF senast 20/1 2017

Tävlingen genomförs på Bolltexunderlag (filt) med gasbollar. Matcherna spelas i bäst av 3 set med tie-break vid 6 lika i samtliga set.

KTK Klubbmästerskap

KTK:s Klubbmästerskap (KTK-KM) Genomförs på våren. Matcherna spelas i bäst av 3 set.

Tävlingsledare är Lukas Karlsson

Sparbanken Skåne Open

Kristianstads Sparbanken Open pågår kring månadsskiftet september - oktober. Anmälan görs via Tentour online.

Spelplatserna är Kristianstad Tennisklubb och Tennishallen i Wä samt i förekommande fall i Hässleholm. Tävlingen genomförs på Bolltexunderlag (filt). Matcherna spelas i bäst av 3 set med tie-breake vid 6 lika i samtliga set.

Dunlop Julcup

Dunlop Julcup är en tävling som är öppen för alla och ett utmärkt sätt att ha en anledning att motionera mitt i julstöket. Väl mött på Kristianstads Tennisklubb. Anmälan kan göras telefon (044-21 05 74)

Tävlingen genomförs på våra inomhusbanor med Dunlop gasbollar. Matcherna spelas i bäst av tre set med matchtiebreak vid avgörande set.