Välkommen till KTK!

I Kristianstads TK spelar vi "Tennis för livet"!

KTK är en klubb för alla åldrar och nivåer på tennisspelande, från nybörjare till elitspelare. För barnen som vill börja spela tennis i tidig ålder, för dig som vill ta upp racketen igen mitt i livet, för dig som har ambitioner att tävla eller för dig som vill kunna spela ett par timmar i veckan i vår fina anläggning. Eller kanske du vill få några lektioner av våra tränare? Det finns goda möjligheter vad du än efterfrågar, så länge du är tennisintresserad ska vi kunna erbjuda dig ett bra alternativ!

Kansli

Vår intendent Peder Leuhusen når du på klubbens kansli via telefon, e-post eller genom ett besök på Ringvägen 3 i Kristianstad (vid Arena-området). Öppettider vardagar 08:00 - 17:00.

Telefon nr: 044-21 05 74

Styrelsen

Styrelsen består av sju ledamöter under ledning av klubbordförande Jonas Alftén. Klubbens styrelse består av engagerade medlemmar med olika bakgrund, såsom föräldrar till ungdomar i tränings- och tävlingsverksamhet, motionsspelare, träning- och tävlingsspelare samt medlemmar med erfarenhet från näringslivet. Vill du kontakta någon i styrelsen gör du det lättast via e-post.

Jonas Alftén Ordförande
Adrian Fallenkvist Kassör
Lena Ernberg Vice Ordförande
Patrik Idman Sekreterare